Vi er Shameless

Vores vision

Hos Shameless tilbyder vi produkter af højeste kvalitet og ønsker at gøre din shopping af sexlegetøj til en tryg, sjov og inspirerende oplevelse – hvad enten du møder os via vores onlineshop eller på sociale medier.
Service i særklasse, tillid og bæredygtighed er grundingredienserne i vores mission om at sætte mere nydelse på danskernes dagsorden.   
Vi er for alle, der er nysgerrige og vil udforske deres seksualitet i et respektfuldt miljø.

Vi har respekt for, at DU er eksperten i dit eget liv – vi stiller blot vores viden og lækre sortiment til rådighed, så du kan tilføje lidt lækker spice til hverdagen.
Og det stopper da ikke her. For vi er mere end bare en sexshop. Vi er en del af en livsstil. En livsstil, der ikke vil gå på kompromis med, at sex skal være både nydelsesfuldt, sjovt, legende, pirrende – og vigtigst af alt – helt uden synd og skam.
Vi er shameless.

MISSIONEN: Der er intet at skamme sig over!

Shameless - pleasure is not a sin

Vi ønsker at sætte mere nydelse og mindre skam på dagsordenen.
Det har længe været på tide med et alvorsopgør mod den skam og pervershed, mange forbinder sex og sexlegetøj med. Det er derfor, vi er shameless i alt, hvad vi gør og tilbyder.
Sexlegetøj kan både ”ryste posen”, hvis sex bliver for leverpostejsramt, og det kan bringe leg, lethed, nydelse og mere nærvær med sig – og den glæde og det overskud, det giver, spreder sig ofte som ringe i vandet omkring dig.
Vi er eksperter inden for vores felt, og med al vores viden ønsker vi at inspirere dig til et liv med endnu mere kærlighed og nydelse med en nysgerrig tilgang.
Vi er Danmarks nye pleasure-shop, og vi har ambition om at være de bedste på markedet.
Derfor er du og din mening en vigtig del af vores mission, og vi håber, du vil lege med.
Fordi sex er sjovt, sex er sundt – og sex skal være skamløst året rundt.

Dansk iværksætteri

Iværksætteri og nye virksomheder spiller en vigtig rolle for vores samfund, og vi mener, det er tid til nye og flere valgmuligheder, der kan gøre det til en tryg og inspirerende oplevelse at købe sexlegetøj.
Derfor blev Shameless født i Danmark i 2021 som et iværksætterprojekt.
Hop om bord og spænd sikkerhedsselen – det vil absolut nå uanede højder, når vi skamløst sætter kursen mod målet som din nye, foretrukne pleasure-shop.

Vi glæder os til at have dig med på rejsen!

Læs mere om vores mission i vores manifest.

Kundeservice

Du kan kontakte i hverdage 08-16 enten via vores chat eller på mail hej@shameless.dk, som vi besvarer typisk samme dag på hverdage.