Tør du blive vores nye E-commerce manager?

Shameless.dk opruster på ecom og marketing

Shameless.dk er Danmarks nye pleasure shop, der over de næste år skal ekspandere massivt og bringe nydelse til alle danskere (og senerehen til hele norden). Derfor har vi brug for en digital ildsjæl, der kan hjælpe med at udvikle og eksekvere vores online oplevelse for kunderne, så vi hele tiden rykker branchen fremad. Because pleasure is not a sin!

Det Vilde Vesten for voksne

 • Vi er en start-up ecommerce virksomhed, der vil prøve kræfter med det eksplosivt voksende sexlegetøjsmarked – og vi har rigtig store ambitioner. Ideerne sidder løst, og vi er vant til at rykke hurtigt. Derfor skal du kunne lide, at tingene går stærkt, og at (næsten) alt kan lade sig gøre.
 • Du ser dig selv som en kommerciel blæksprutte og ser dig selv som en ekspert til at tilegene dig ny viden.
 • Du kommer bl.a. til at styre eksekveringen af markedsføring, sortiment og kampagner på Shameless.dk – men er ikke bange for at blive udfordret indenfor et nyt område, hvis det skulle blive nødvendigt.
 • Du får også ansvaret for at designe og udrulle vores CRM aktiviteter med så geniale subjects at kunderne åbner dem før mailen fra chefen.

Erfaring er vigtigere end 12-taller

 • Det er ikke et krav, at du har en relevant uddannelse. Til gengæld forventer vi, at du:
  - boltrer dig i Canva, Google Analytics/Ads, Shopify og andre digitale venner af huset.
 • er hurtig til at lære tekniske systemer som eksempelvis Adobe Creative Cloud – og få det bedste ud af dem.
 • har haft en fod inden for i detailbranchen, prøvet at lave hjemmesider og prøvet kræfter med markedsføring tidligere.

Som du nok har fattet, har vi store ambitioner. Derfor er det vigtigt, at du:

 • er detaljeorienteret og selvstændigt arbejdende
 • har styr på dine opgaver og kan finde ud af selv at prioritere dem
 • får energi af at levere varen og brænder efter at prøve kræfter med alt inden for den rivende, digitale udvikling i en enormt spændende og vigtig branche.

Sæt dit præg på danskernes nydelse

 • Du er dygtig til og komfortabel med at skabe retning for virksomheden og få vores mission til at blive til virkelighed.
 • Du trives bedst med stort ansvar og knivskarp prioitering i hverdagen.
 • Du kommer til at arbejde fra vores kontor i Glostrup – et sted med liv og aktiviteter da vi deler kontorlokaler med andre virksomheder. Psst.. der er også lækker kantine med varm mad alle hverdage.

 Er det dig?

Så kan det faktisk kun gå for langsomt med at sende dit CV og en kort ansøgning til bestyrelsesmedlem Joakim Sigvardt på joakim@shameless.dk. Vi står nemlig og tripper efter at sætte dig ind i tingene, så vi sammen kan komme ud over stepperne. Joakim er også klar til at svare på evt. spørgsmål du måtte have.

Om Shameless.dk

Shameless.dk er Danmarks nye pleasure shop. Vi ønsker at sætte mere nydelse og mindre skam på dagsordenen. Det har længe været på tide med et alvorsopgør mod den skam og skyld, mange forbinder sex og sexlegetøj med. Det er derfor, vi er shameless i alt, hvad vi gør og tilbyder. Sexlegetøj kan både ”ryste posen”, hvis sex bliver for leverpostejsramt, og det kan bringe leg, lethed, nydelse og mere nærvær med sig – og den glæde og det overskud, det giver, spreder sig ofte som ringe i vandet omkring dig. Vi er eksperter inden for vores felt, og med al vores viden ønsker vi at inspirere danskerne til et liv med endnu mere kærlighed og nydelse med en nysgerrig tilgang.