Sandt eller falsk: kvindelig onani

Vi er sikre på, at du har fejret det uanset hvad, men det er måske nyt for dig, at maj er den nationale onanimåned.

Så til ære for maj måned er vi her for at kaste lys over nogle almindeligt udbredte misforståelser om kvinders selvudfoldelse - vær opmærksom, mine herrer.

Myter om kvindelig onani

"90 % af kvinder onanerer."

Sandt

I 1953 indrømmede 62 % af kvinderne at onanere. I 1979 steg dette tal til 74 %. I dag indrømmer ni ud af ti kvinder at de tilfredsstiller sig selv, og to tredjedele indrømmer at de onanerer mindst tre gange om ugen.

Mange sexologer mener, at 90 % har været konstant i årtier, blot var kvinderne i fortiden betinget af at være hemmelighedsfulde med deres vaner.

"Spyt er det bedste glidecreme."

Falsk

Mens spyt er kroppens næstmest naturlige fugtighedscreme til onani (efter naturligt produceret genital smøring), har en nyere undersøgelse fra University of Michigan fundet ud af, at kvinder, der bruger spyt som glidecreme til onani, løber en større risiko for at udvikle hyppige gærinfektioner.

Ifølge dataene kan spyt forstyrre balancen af vaginale bakterier. For at få de sikreste og mest behagelige smørefornemmelser skal du prøve en vandbaseret personlig fugtighedscreme.

"Folk, der har regelmæssig sex, onanerer mindre."

Falsk

Vi har alle hørt det lamme, krybende "Jeg behøver ikke at onanere" fra mindst én af vores venner. Nå, men det viser sig, at de måske går glip af meget mere end glæden ved selvopfyldelse. Selv om det synes paradoksalt, så er det sådan, at jo mere nogen har sex, jo mere har han eller hun en tendens til at onanere. Kort sagt, mere onani betyder et mere åbent syn på sex.

"Der findes tre typer kvindelige orgasmer."

Sandt

Selv om nogle måske liberalt uddeler tocifrede tal på denne statistik og udvisker grænserne mellem orgasmefakta vs. myte, er der generelt tre slags klimaks, som en kvinde kan opnå - klitorisorgasme, vaginal orgasme og kombination - kombination er den samtidige oplevelse af både klitoris og vaginal orgasme.

Som du kan forestille dig, var kombinationsorgasmen også den sværeste at opnå - det vil sige, indtil en vis kaninvibrator kom frem.

"Onani er et naturligt smertelindringsmiddel."

Sandt

Selvom du sikkert har hørt, at orgasmer er gode for dit helbred, så lad os komme til nogle specifikke detaljer. Kvinder, der onanerer regelmæssigt, rapporterer om lindring af menstruationskramper, forbedrede symptomer på PMS, herunder irritabilitet og gnavenhed, og færre hovedpiner. Desuden er onani et af de mest effektive selvmedicinerende stressaflastende midler.

Med mindre end to uger tilbage i den hypnotiserende maj måned er det ikke for sent at gå på sensuel opdagelse og lære en af dine mest behagelige partnere at kende - dig selv.


Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg