Kegel øvelser for mænd

Hør efter, mine herrer: Hvad hvis vi fortalte dig, at der findes en træningsrutine, der kan forbedre ikke kun dit helbred, men også din seksuelle præstation? Og hvad hvis vi fortalte dig, at det ville tage blot få minutter af din tid - når som helst, hvor som helst - og ikke giver plads til undskyldninger?

Lyder det som en for god til at være sandt infomercial-lignende pitch er på vej? Bare rolig - det eneste, der er på vej, er de otte største spørgsmål, som fyre har om Kegels - en af de bedst bevarede hemmeligheder for en mands seksuelle sundhed.

Kegel-øvelser for mænd

Så hvad er en kegel?

'Hvem er en Kegel?' Ville måske være det mere passende spørgsmål.

Arnold Kegel var en gynækolog fra Iowa og opfinder af Kegel-perineometeret, et instrument, der måler sammentrækningsstyrken i bækkenbundsmusklerne.

Under sin forskning i 1940'erne fandt han også ud af, hvordan man træner bækkenbunden, det muskelsæt, som nu er hans navnebror. Om han selv gav dem sit navn, eller om det blev gjort af nogle umodne kolleger, er tabt for tiderne.

Hvordan vil kegels gavne mig?

Ligesom ved at massere din prostata giver Kegels dig en forførende treenighed af sundhedsmæssige, nydelsesmæssige og psykologiske fordele.

Blandt fordelene er: lindring af urininkontinens - eller mere enkelt sagt - dryp efter vandladning og forbedring af blodgennemstrømningen i penis, hvilket er en stor hjælp i bekæmpelsen af erektil dysfunktion.

Endelig vil stærke, mandige Kegels øge din seksuelle udholdenhed med stærkere, længerevarende erektioner og mere intense orgasmer.

Hvis du stadig har brug for mere overbevisende, når det gælder mandlige Kegels efter denne sidste sætning, så er du heldig - for der er mere!

Hvilket udstyr skal jeg bruge for at lave kegels?

Ingen.

Men før du begynder, skal du lokalisere dine PC-muskler, før du begynder. Når du afbryder din strøm under vandladning - den muskel, der trækker sig sammen for at forhindre yderligere urinflow, er din PC-muskel.

Det virkelig smukke ved Kegels er, at de kan udføres når som helst og hvor som helst - på sofaen, ved dit skrivebord, i bilen, selv mens du læser dette lige nu.

Så hvad er min træningsrutine?

For at bevise det førnævnte, lad os øve os nu. Slap af i kroppen og træk dine PC-muskler sammen eller klem dem sammen, så du simulerer den anstrengelse, du gør for at stoppe vandladningen.

Hold sammentrækningen i fem sekunder, og slip derefter og slap af i fem sekunder. Som en rutine skal du gentage denne bevægelse 15 gange, tre gange om dagen - morgen, middag og aften.

Er der måder at forbedre denne træning på?

Ligesom i en vægtløftningsrutine bør du starte småt og bygge dig op i takt med, at dine muskler bliver stærkere.

Hvor du i vægtløftning ville øge vægten over tid, kan du med Kegels øge ventetiden over tid - hold PC-kontraktionen i længere intervaller, 10 eller endda 20 sekunder pr. rep.

Hvad hvis det føles akavet i starten?

Det afgørende ord: i begyndelsen. Enhver ny livsstil vane tager lidt tid at vænne sig til. Vær optimistisk og tag det som et godt tegn på, at du arbejder med muskler, som du aldrig har arbejdet med, eller som du ikke engang vidste eksisterede.

Når du laver dine Kegels, skal du sørge for kun at spænde dine PC-muskler og ikke dine mavemuskler, lår eller numse. Hvis du trækker andre muskler sammen, kan det mindske virkningen af hver Kegel.

Hvor lang tid går der, før jeg ser resultater?

Vi har ventet på dette. Ligesom enhver rigtig træningsrutine kommer resultaterne med tid og engagement. Hver menneskekrop reagerer forskelligt på Kegels, men du bør typisk se resultater i løbet af tre til seks uger, hvis du holder dig til din rutine.

I de første dage og uger skal du ikke blive for ivrig efter resultater, de vil komme med tiden.

Hvad os angår, er Kegels den bedst bevarede hemmelighed, når det kommer til mandlig seksuel sundhed og wellness-praksis, der er lige så effektive som de er nemme.

Uanset om du oplever symptomer på urininkontinens eller for tidlig sædafgang, ønsker at øge dine evner i soveværelset eller alt dette, er det eneste tilbageværende spørgsmål, du bør have nu, hvorfor ikke?


Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg