Hvorfor føles erotisk smæk så godt?

Det bruges oftest både under forspillet og under sex, men der er mange vinkler og mange videnskabelige grunde til, at erotisk smæk kan, måske endda bør, indgå i et sundt sexliv. Hvorfor ikke prøve det selv og give en helt ny betydning til at have din partner i din håndflade?

Dopamin

Der findes en fin grænse mellem smerte- og nydelsesfornemmelser i den menneskelige krop; ja, denne grænse er så fin, at vi nogle gange har svært ved at identificere, om noget gør ondt, eller om det faktisk føles dejligt.

Ifølge Journal of Neuroscience skyldes det, at det samme kemiske stof, som får os til at føle os lykkelige, dopamin, også er aktivt i de kemiske reaktioner i kroppen, som får os til at føle smerte, hvilket er grunden til, at erotisk smæk - en perfekt kombination af de to - er en så ophidsende tilføjelse til forspil og elskov.

Kind mod kind?

En af grundene til, at bagdelen er et så perfekt sted til noget helt spanking new fun, er dens nærhed til de følsomme kønsorganer. Under både sex og forspil løber der meget blod gennem disse områder, og en skarp lussing mod bagdelen øger faktisk blodgennemstrømningen og dermed ophidselsen.

Dette kan dog ikke siges om kinderne i ansigtet; ansigtsslag er meget forskelligt fra erotisk smæk, og selv om vi aldrig mangler ideer til at krydre tingene i soveværelset, opfordrer vi dig til at holde det konsensuelt, respektfuldt og generelt fedt.

Spil efter reglerne...

Apropos at krydre tingene, så er smæk er den perfekte måde for par at lette sig selv ind i glæden ved BDSM for begyndere og spiller en fremtrædende rolle for dem, der er bedre inde i de let mørke kunster.

At dele denne slags oplevelser og hver især påtage sig en underdanig eller dominerende rolle - skiftevis mellem de to, hvis I ønsker det - hjælper med at opbygge tillid mellem jer, samtidig med at sjov og spænding skubbes til det yderste.

...eller lad dem blive tilbage

På grund af, skal vi sige, visse holdninger, der stadig omgiver ideen om smæk for voksne, og ikke mindst takket være E. L. James, betragtes smæk stadig som tabu, risikabelt og en lille smule frækt - med andre ord tre store turn-ons.

Overvej at bruge en ruskindspisk eller en træpind for at få gang i de frække safter, for videnskaben siger, at jo mere ophidset du er, jo mere forhøjede vil dine sensorer for nydelse (og smerte) være. Hvis du er fan af lidt smerte sammen med din nydelse, kan du tjekke vores andet BDSM-tilbehør.

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg