Hvad en romantisk massage kan gøre for dit sexliv

Ligesom madlavning, dans eller syning er det at lære at give en sensuel massage en af de færdigheder, der altid er nyttige, ikke mindst fordi det er en fantastisk måde at tilføje en ekstra dimension til legen i soveværelset.

Og ligesom at cykle vil du aldrig glemme det, når du først har lært det, så tag det til dig og se, hvad en romantisk massage kan gøre for dit kærlighedsliv og dit personlige velvære!

Aflastning af stress

Stress er en af de største hindringer for et sundt sexliv - for ikke at nævne en stor libido-dræber - hvilket er en skam, for der er meget at blive stresset over i disse dage. Så hvis du finder tid til at få udbedret den knude i nakken eller den bule i ryggen, kan du ikke kun gå lidt højere, men også få et ekstra forår tilbage i dine skridt, hvis du forstår, hvad vi mener.

Romantisk anbefaling: Et Flickering Touch Massagelys er perfekt til at skabe en sensuel scene med beroligende aromaer, der fylder rummet, mens det smeltede voks bliver til luksuriøs massageolie. Stol på os; det er lige så godt, som det lyder!

Taktil kommunikation

Vi ved alle sammen, at det er ret vigtigt at tale, når man skal holde et forhold på rette spor, men hvad der måske er mindre forstået, er konceptet med at kommunikere gennem berøring.

Nogle mennesker er helt sikkert mindre berøringsfølsomme end andre, men den menneskelige krop har en naturlig trang til berøring, og der findes en vidunderlig kompliceret række af trykpunkter og søde steder, der bare venter på at blive opdaget. Det handler om dig
Vi er store fortalere for personlig massage, som også kan hjælpe med at smelte stress og belastninger væk og gøre underværker for din sexlyst.

Så når du nyder lidt tid alene, skal du ikke glemme, at selvforkælelse har fantastiske fordele, når du er sammen med en partner. Masturbation manuelt eller med sexlegetøj giver dig mulighed for at lære din egen krop bedre at kende, og hvordan den reagerer på berøring, så leg ofte!

Fleksibilitet

Vi ved nu mere end nogensinde før om de bedste måder at pleje og finjustere vores kroppe på, og massagekunsten har været et aspekt af sundhedskulturen, der strækker sig over mange tidsaldre. De gamle egyptere var i gang med det allerede for 5.000 år siden, ligesom kineserne, romerne, grækerne og mesopotamierne - det er i princippet et "hvem er hvem" i din 7. klasses historiebog.

Massage er med til at øge fleksibiliteten og styrke musklerne, og det tager ikke lang tid, før øget fleksibilitet giver plads til et helt katalog af mere interessante idéer til intimitet!

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg