Her er 10 sexrelaterede spørgsmål, som du kan stille din partner

Par der står tætte og kigger på hinanden

Når du først begynder at date nogen, er der mange spørgsmål, du skal stille din partner. Hvad deres yndlingsmad er, hvordan de er vokset op, hvor de ser sig selv om fem år... Du vil vide det hele.

En ting, som de fleste nye par undgår, er at have ærlige samtaler om sex og stille spørgsmål om hinandens seksualitet, før de bliver intime for første gang. Men det er også vigtigt at stille din nye partner sexrelaterede spørgsmål for at lære ham eller hende at kende.

Hvorfor det er gavnligt at diskutere sex i detaljer på forhånd 


At tale om sex er stadig tabubelagt i mange kulturer, så vi undgår naturligt denne type samtaler tidligt i et forhold. Men at stille de rigtige spørgsmål har vigtige fordele, som kan være afgørende for dit forholds fremtid:

  • Du lærer, om I er kompatible: Når du taler om sex med din partner på forhånd, lærer du, om I kan lide de samme ting, og om I har en lignende tankegang med hensyn til sex.
  • Sex bliver bedre: Når I deler jeres fantasier, turn-ons og kinks, vil I være i stand til at tilfredsstille hinanden meget bedre, når I endelig har sex.
  • Opbygning af intimitet: Ærlige, ikke-fordømmende samtaler om jeres seksualitet kan være en måde at opbygge intimitet og skabe en dybere forbindelse til hinanden på.

10 spørgsmål, du skal stille din partner, før du har sex for første gang

Hvis du er i et nyt forhold og er klar til at lære din partner at kende på et mere intimt niveau, er her ti spørgsmål, du skal stille din partner, før I har sex for første gang:

1. "Hvad er dine foretrukne seksuelle fantasier?"

At dele seksuelle fantasier med din nye partner kan være en god måde at lære mere om hinandens seksualitet på. Fantasi er ikke lig med virkelighed, så I kan roligt diskutere, hvad der tænder jer mest.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal starte, kan du overveje at bruge en form for medie til at starte denne samtale. Del erotik du læser, en filmscene eller endda en pornovideo med din partner, som opfylder en af dine seksuelle fantasier.

Det vil give dig mulighed for at diskutere noget uden at indrømme, at det er noget du ønsker, hvis du er genert omkring det, men snarere noget I begge diskuterer og deler meninger om.

2. "Hvilket sexlegetøj ejer du?"

At spørge din nye sexpartner om deres sexlegetøjssamling er en god måde at lære, hvilken slags elsker de er. Hvis de har et par stykker i deres samling, ved du, at de er åbne og selvsikre i deres seksualitet og udforsker forskellige ting i soveværelset.

Og hvis de ikke har det, kan du spørge dem hvorfor og finde ud af noget nyt om deres personlighed og seksualitet, som er vigtigt, før I binder jer til et seksuelt forhold.

3. "Hvad synes du om oralsex?"

Oralsex kan være et kontroversielt emne. At spørge din nye seksuelle partner om, hvad de mener om det, kan være en deal-breaker for ethvert forhold. Det lyder måske hårdt, men hvis du elsker at modtage oralsex, og din partner er frastødt af det og aldrig gør det, kan det være noget, der før eller siden skaber problemer. Især hvis din partner forventer, at du tilfredsstiller ham/hende mundtligt, mens han/hun ikke ønsker at dele den samme intimitet med dig.

4. "Hvad er din holdning til analsex?"

Ligesom med oralsex kan analsex være noget, der er værd at diskutere på forhånd. Nogle mennesker elsker analsex, og at være sammen med en partner, der ikke nyder det, kan være svært at finde ud af i det lange løb.

5. "Nyder du at overgive kontrollen?"

At have en hel BDSM dominant/submissiv samtale i starten af et seksuelt forhold, når du er usikker på, om din partner er vanilje eller ej, kan være for meget. Men at spørge din partner subtilt, om han/hun hellere vil have kontrollen i soveværelset eller om han/hun gerne vil have, at du tager kontrollen, er et godt sted at starte.

Standarden den dag i dag er, at det normalt er manden, der tager kontrollen i soveværelset; men det er måske ikke tilfældet med din partner. At finde ud af magtdynamikken i soveværelset kan gøre tingene mere behagelige og lette presset om, hvem der skal føre an.

6. "Hvis jeg nu gjorde x, hvordan ville du så have det?"

En god måde at afprøve, hvad din partner kan lide, er ved at stille spørgsmålet: "Hvad nu hvis...?". Her er et par eksempler på, hvordan man præcist kan udforme et spørgsmål:

  • Hvad nu hvis jeg gav dig bind for øjnene under sex og sagde, at du ikke måtte røre mig, før jeg gav dig tilladelse, hvordan ville du have det? 
  • Hvad hvis jeg beder dig om at trække mig i håret, mens du er i doggy style-stilling, hvad ville du gøre?
  • Hvad hvis jeg lagde min hånd over din hals under sex, hvordan ville du reagere?

Du kan stille alle de spørgsmål, der interesserer dig, i denne formular, fordi den giver dig frihed til at diskutere et hypotetisk scenarie, samtidig med at du indsamler nyttige oplysninger om din partners sexvaner.

7. "Hvad er 5 ting, du gerne vil have, at jeg skal sige til dig, når vi er intime?"

Dirty talk er hot. Men det kan kræve lidt opvarmning, hvis du er genert, og hvis du er sammen med en ny sexpartner. En god måde at introducere emnet dirty talk på og finde ud af, hvordan din partner har det med det, er ved at spørge dem, hvilke ting de gerne vil have, at du siger til dem under sex.

Der vil være noget, som I begge kan dele. Brug det, når I har sex, og spørg senere din partner, hvordan det føltes. Og derfra er døren til dampende dirty talk vidt åben.

8. "Nævn 5 steder, du gerne vil have mig til at kysse"

At spørge din partner direkte, hvad han/hun kan lide i soveværelset, er den bedste måde at sikre, at du tilfredsstiller ham/hende, som han/hun ønsker at blive tilfredsstillet. Med en ny partner føler du dig måske genert til at spørge direkte om, hvilken sexstilling de foretrækker, så du kan måske starte med et spørgsmål om deres yndlingssteder at kysse på.

Når de nævner de steder at kysse, kan du krydre tingene og formulere spørgsmålet, så du får mulighed for at lære andre af deres seksuelle vaner at kende.

En anden grund til, at dette spørgsmål er godt, er også, at det kan hjælpe dig med at begynde at opbygge den seksuelle spænding mellem jer to. Når de har givet dig deres steder at kysse, kan du drille dem ved at køre dine fingre hen over disse steder og lade dem vide, hvor ivrig du er efter at kysse dem der.

9. "Hvilke ukonventionelle ting nyder du?"

Denne er for de modigste af dem alle! Hvis du har et behageligt forhold til din nye partner, kan du måske spørge direkte, hvad der er nogle af de mest ukonventionelle ting, som de har lyst til at gøre i soveværelset.

Der er gode chancer for, at de fortæller dig, at de gerne vil have, at du tisser på dem (det er en ret almindelig ting, tro det eller ej), hvilket måske eller måske ikke er din ting. Hvis det er det, så er det fantastisk! Du har åbnet kommunikationen til en spændende ny verden af kinks.

Og hvis ikke ... Tja, så er der altid flere fisk i havet.

10. "Hvad er dine hårde no-gos?"

At lære hinandens seksuelle grænser at kende, før I har sex første gang, er afgørende for en sikker og konsensuel oplevelse. Du eller din partner har måske et seksuelt traume, der kan påvirke, hvordan du eller de reagerer på visse ting, og I skal begge vide, hvordan I skal håndtere en situation, hvis noget ikke går som planlagt.

Generelt behøver ingen at afsløre de detaljer, som de ikke er trygge ved, men at opstille grænser som "at trække i håret er et no-go under sex, fordi det får mig til at føle mig usikker" eller "jeg føler mig ikke tryg ved at have sex i Doggy-stilling på grund af noget, der er sket for mig tidligere" er en god nok måde at lægge en grund til respektfuld og sikker sex på.


Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg