Forklaret: hvad er tantrisk sex?

Hvad betyder tantrisk sex for dig? For mange er det en forbigående viden baseret på noget Sting sagde for over 20 år siden, men i virkeligheden er det en måde at nærme sig sex og intimitet på en måde, der uddyber forbindelsen mellem dig og din partner.

De fleste mennesker tror, at tantrisk sex er en elskovssession, der varer i timevis, og selv om elskov med Tantra-læren er mere langvarig, end den ellers ville være, bruges det meste af den tid ikke på sexdelen af at have sex.

For at være mere præcis er tantra og tantrisk sex langsom elskov, der ikke altid resulterer i orgasme - ordet "tantra" er sanskrit for "vævet sammen" og henviser til sammenvævningen af ikke kun dit fysiske og åndelige selv, men også mand og kvinde. Resultatet af vellykket tantrisk sex er en mere dybtgående forbindelse med din partner, og processen er en fornøjelig proces, som du kan indarbejde i din leg i soveværelset med nogle af følgende tips.

Træk vejret sammen

Dette er en 10-minutters øvelse, der fungerer som en introduktion til tantrisk deling. Sæt dig på sengen med ansigtet mod hinanden og stirr hinanden i øjnene - tøj valgfrit - og fasthold deres blik.

Mens I gør dette, skal I synkronisere jeres åndedræt så meget, at det bliver en rytme, som I kan fortabe jer i et stykke tid, før I skifter mønsteret til en åndedrætsudveksling. Under åndedrætsudvekslingen indånder du ind, når din partner udånder, hvilket i bund og grund betyder, at I begge ånder hinanden ind, før I til sidst rækker ud mod dem for at tage oplevelsen videre.

At dele er en fornøjelse

At forlænge fornøjelserne ved tantrisk sex handler om at give og modtage, så uanset hvad I gør, så gør det lige meget mellem jer begge, og gør det metodisk; giveren giver, og modtageren modtager blot.

Indled intimiteten ved enten at kysse uden at røre eller ved at røre uden at kysse, mens I tager jer god tid til det. Start med en helkropsmassage, og læg mærke til deres reaktion på din berøring alle steder på deres krop - og få dem derefter til at gøre det samme for dig.

Prøv også kysseøvelsen, hvor kun den ene af jer kysser den anden, mens de giver sig helt hen til den, der kysser. Den, der kysser, udforsker den kyssedes mund med tungen, og derefter kan de begge bytte roller.

Bryde dine egne tabuer

Træd lidt efter lidt ud af din seksuelle komfortzone og bryd dine seksuelle normer - som vi for det meste pålægger os selv i første omgang. det vil have en befriende effekt, der gør dig åben for mere nydelse i sin reneste form, og du kan starte med en seksuel praksis, som mange af os aldrig prøver; at snakke.

Tal ærligt om sex med din partner - hvis du er i et langvarigt forhold, kan du opdage, at det er noget, du ikke har gjort i årevis. Begynd med en kompliment efter samleje som "Jeg elskede virkelig, da du gjorde _____", og fortsæt så derfra - du vil blive overrasket over, hvordan noget så simpelt som at tale om sex kan forbedre det så meget!

Husk på, at dette kun er de første skridt mod erotisk oplysning - Tantra er en 5.000 år gammel praksis, der tager lang tid at mestre og få det fulde udbytte af, men de opdagelser, du kan gøre om din partner og også dig selv, gør det til en rejse, der er værd at tage.

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg