6 uventede mandlige erogene zoner

Så du ved alt om din partner, ikke sandt? Det er vi ikke et sekund i tvivl om, men som med de fleste ting er det godt at blive ved med at lære nyt. Når det kommer til din mand, og hvad der tænder ham, så tjek disse andre erogene zoner, som måske går ubemærket hen.

Pande

Måske er det ikke den første erogene zone, der falder dig ind, men hey, det er jo netop pointen. Hovedet og hovedbunden er dækket af nerveender, der vil forstærke den letteste berøring, så prøv at massere blødt fra hårgrænsen til panden. Dette vil aktivere frigivelsen af feelgood-hormoner som dopamin og serotonin, hvilket resulterer i en vis afslapning og et bedre humør, som vil få ham i humør.

Knæhaser

Det kan være, at det måske er kildigt deromme, men dette område er meget værdifuldt, når det stimuleres under forspillet. På grund af hudens glathed og hårløshed bagtil er den ekstra følsom over for berøring, så prøv et let, cirkulært strøg for at skrue op for varmen før eller under hovedbegivenheden.

Ører

Ifølge sexcoach og seksualunderviser Amy Levine er hans ører "... ofte et glemt område, som kan berolige eller ophidse". Ved enten at fokusere nogle bløde knus eller varme åndedrag på hans øreflipper, kan du forvente, at hans ophidselse vokser, eller ved at knibe let i det område, hvor hans øreflipper møder hans ansigt, og trække dem forsigtigt nedad. Gentag.

Fødder

"Mænd elsker fodmassage," siger Ian Kerner, PhD, forfatter til She Comes First. Desuden er hælene ifølge refleksologien trykpunkter, som menes at udløse seksuel ophidselse. Vores forslag? Når du har fået hans sokker af, skal du bruge massageolie, især af den velduftende slags.

Øjenlåg

Opmærksomhed på hans øjenlåg er en god måde at få ham i elskovsstemning på. Når han har lukket øjnene, skal du føre dine fingerspidser forsigtigt rundt om hans øjenhuler og over hans øjne, før du lægger nogle lette kys på området. Hans lukkede øjne gør det sådan, at du har kontrollen, mens han ikke kan se det, hvilket ændrer magtdynamikken på en pirrende måde.

Prostata

Den sidste grænse for mange mænd, når det kommer til nydelse, bør prostata ikke overses, da den i høj grad kan øge hans nydelse under forspil og sex. Prostatamassage (med et kropssikkert og rengøringsvenligt prostatamassager naturligvis) kan resultere i de mest intense orgasmer, han nogensinde har haft, og alene af den grund er der ingen grund til ikke at give det en chance.

... og selvfølgelig penis

Det er bestemt ikke uventet, når det kommer til hans erogene zoner, men hans penis er tydeligvis den regerende mester, når det kommer til behagelige fornemmelser. Men når det kommer til at give den den den absolut største erotiske nydelse, har måske selv han en ting eller to at lære.

Når det kommer til penisglæde, er der så meget mere, end man umiddelbart tror; når et vedhæng har så mange nerveender, må der være flere måder at stimulere det på, ikke sandt? Det er her, at det spirende SexTech-område vil vise sig at være meget nyttigt. SexTech er den seneste udvikling inden for nydelsesprodukter, der ikke kun giver seksuel stimulering, men også feedback, der hjælper brugeren med at lære mere om deres specifikke seksuelle funktion.


Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg