5 kyssetips til endnu bedre sex

I en ideel verden ville alle kunne huske deres første kys, men i virkeligheden er der mange af os, der nok ikke kan huske det. På trods af dette er de fleste af os enige om, at kysse lige siden har været ret fantastisk, men på grund af den intense nydelse, der opleves under sex, kan kysse ofte spille en noget undervurderet rolle.

Vi synes, at det er lidt en skam, så det er på tide at finde ud af, hvor meget denne enkle, men unikke fornemmelse kan gøre for dig og dit kærlighedsliv.

Det franske kys

Ooh la la la, Frankrig, hvor ville vi være uden dig!? Indtil for ganske nylig var der faktisk ikke noget fransk ord for "fransk kys", men på trods af dette er det nok den mest sexede og intime af alle kyssestile. En lidenskabelig, tunge- og tungekysende "galoche" kan virkelig varme op før og under sex og er også en fantastisk måde at fortsætte intimiteten efter.

Tungen er et bistade af nerveender, så når to - og hvis du er rigtig heldig, tre - kommer sammen, vil gnisterne flyve. Vi mener, at det at lære, hvordan man kysser fransk korrekt, er en af livets vigtigste lektioner, så hvis du - af en eller anden utrolig grund - kun beslutter dig for at kysse på én måde, så sørg for, at det er på denne måde!

Det kærlige bid

Det er ikke så meget et bid, som det er et gnav, men at presse dine tænder blødt ind i din partners hud under sex gør dig ikke til en vampyr og kan give et energirigt stød, som på grund af den dejligt fine grænse mellem kroppens nydelses- og smertereceptorer er et kæmpe tændingsmoment for nogle. Det er også bare en lille smule frækt og kan måske være nøglen til at krydre dit forhold.

Det ikke så ydmyge kys

Måske er det den mindst værdsatte kyssestil, men kussen er faktisk en dynamisk måde at arbejde hinanden til vanvid under en lidenskabelig sexsession. specielt effektivt omkring ansigtet og halsområdet, er det enormt erotisk at kærtegne din partner blødt med kys før og under sex og fungerer som en fantastisk drilsk metode til at hævde din kontrol.

Bland det hele

Kys er ekstremt alsidige, og forskellige slags kys på forskellige stadier af jeres elskov kan få safterne til at løbe som absolut intet andet.

I stedet for altid at holde dig til dine gennemprøvede metoder, så eksperimentér med forskellige kysseteknikker, hastigheder og rytmer, hvilket vil gøre din partner vild af overraskelse og forventning og er en af mange gode måder at øge intimiteten på.

X markerer stedet

Lige så vigtigt som måden vi kysser på, er det også afgørende for et tilfredsstillende kærlighedsliv, hvor på kroppen vi kysser. En af de mange fantastiske ting ved mennesker er, at vi alle er forskellige, og at vi alle har forskellige tændinger; ud over alle de åbenlyse følsomme steder er halsen, ørerne, ryggen, hænderne og fødderne særligt modtagelige, men stort set overalt, hvor du ser hud, er der nerver, så prøv at bruge din mund til at søge efter din partners unikke sweet spots.

Kommenter

Vær opmærksom på at kommentarer skal godkendes før de offentliggøres


Del denne

Populære indlæg