Ny kraftfuld spiller på sexmarkedet vil gøre op med tabuer og skabe seksuel revolution!

Shameless er det nye mødested for alle dem, som søger flere oplysninger, informationer og udvikling af sexlivet gennem alle livets faser.

Skam har alt for længe været en del af menneskers seksualitet, og det gavner lige præcis ingen – tværtimod er det en stopklods for den ubegrænsede kilde af nydelse, sexyness, nærvær og feel good-vibes, som sex kan berige livet med.
Det er på tide med et vaskeægte oprør – en revolution.

Ifølge projekt sexus fra 2019 udarbejdet af Statens Serum Institut og Aalborg Universitet mener 80,4 % af den danske befolkning, at det er vigtigt at have et godt sexliv. Men det er desværre kun 41,8 % af danskerne, der mener, at de har fået dækket deres seksuelle behov. Der er altså mere end 40 %, der er utilfredse med deres sexliv.

Det mener folkene bag Shameless, at der bør sættes stærkt ind overfor!
”Vi bliver nødt til at gøre noget og ikke kun tale om problemerne. Sex er med til at øge livsglæde og afværge kriser. Adskillige rapporter viser, at et godt sexliv reducerer sandsynligheden for at blive syg. Vi vil gøre op med tabuet. Vi vil gøre det skamløst at tale om sex og brugen af legetøj” udtaler adm. Direktør Anne Louise Krogsgaard.

Shameless er ikke kun en shop, hvor man kan købe sexlegetøj. Der er mange spændende initiativer på vej, som vil hjælpe danskerne med at tale om sex og få belyst de seksuelle problemer, vi har i hverdagen.

Den 15. juni er der bl.a. premiere på Shameless talks. Shameless talks er samtaler omkring sex og samliv med forskellige gæster/eksperter. Shameless talks kan ses på shameless.dk og på de sociale platforme hver onsdag kl. 21.00.

De første gæster er Elisa Lykke og Katja Bamberger Bro, der vil tale om deres spil ”Dirty Talk”, som er udviklet for at lære danskerne at tale om sex. Men også folk som Jakob Olrik, Lars Juul (formand for dansk sexologforening) og psykolog og parterapeut Charlotte Skeel vil gæste shameless talks.

”Grunden til at vi vælger at afvikle samtalerne live er, at vi herved kan få interaktion/spørgsmål fra dem, som ser med og besvare dem live” slutter Anne Louise Krogsgaard.

Hvis man ikke har mulighed for at følge med live, kan samtalerne senere ses på shameless.dk.


Del denne

Populære indlæg