Dansk Sexologforening og Shameless.dk indgår strategisk samarbejde

Dansk Sexolog Forening og Shameless.dk har indgået et strategisk samarbejde med viljen og kompetencerne til at skabe en revolution indenfor seksuel wellness.

”Vi mener, at der er for meget snak og for lidt handling ift. de seksuelle problemer vi har i samfundet. Samtidig er der stadig meget stigmatisering omkring hele det sekuelle universe og også bare omkring det at tale om sex.  Det bliver vi nødt til at gøre op med lige nu!” udtaler Adm. Dir for Shameless.dk Anne Louise Krogsgaard. 

“Vi i Dansk sexologforening glæder os også meget til samarbejdet.” udtaler formand Lars Juhl. “Seksualitet er en meget central del af de fleste menneskers liv, og har en stor indvirkning på selvværdet og det fysiske og psykiske velvære generelt. Der er mange potentielle klienter som ikke har en klar opfattelse af, hvad en sexolog kan hjælpe med som terapeut og som formidler. Mange ved stadig ikke at sexologisk rådgivning er en reel mulighed" Og netop shameless.dk kan hjælpe os med at få budskabet bragt ud og få mere synlighed omkring sexologernes kompetencer” udtaler Lars Juhl som er formand for Dansk Sexologforening.  

”Vi i Shameless er meget glad og beærede over, at vi har indgået et strategisk samarbejde med Dansk Sexologforening” udtaler direktør for Shameless.dk Anne Louise Krogsgaard. “Dansk Sexologforening skal hjælpe os med at tilføre vores hjemmeside og vores sociale medier faktuel viden, undervisning og inspiration. Dette bl.a. via vores nyhedsbrev, vores produktbeskrivelser og også via vores ugentlige podcast Shameless Talks, hvor vi taler om de seksuelle emner som betyder noget for danskerne. ” udtaler Anne Louise Krogsgaard

Folkene bag både Dansk Sexologforening og Shameless.dk har så meget hjerblod bag projektet og mange spændende initiativer som der ikke er set før, og som helt sikkert vil bidrage til at vi får størrer seksuel wellness i Danmark og få sigmatiseringen omkring det at tale om sex til at falme.


Del denne

Populære indlæg